Home / Actualitate / Redescopera frumusetea prin machiaj

Redescopera frumusetea prin machiaj

Orice femeie trebuie să simtă că este frumoasă, iar în momentul în care identificăm și accentuăm trăsăturile definitorii prin make-up, o putem face să își conștientizeze farmecul.Astfel, ea va emana o aură de încredere, care va atrage toate privirile!

toni1

Machiajul este o ramură definitorie a frumuseții, o modalitate de a sculpta și de a sublinia, pe de o parte, trăsăturile umane cele mai frumoase și, pe de altă parte, metoda eficientă prin care se estompează și se corectează imperfecțiunile.

Cu o experiență vastă în domeniu, încununată de  colaborări cu artiști de talie națională, make-up artistul Antonia Lestyán aduce în Oradea produsele profesionale Paese, a căror compoziție fără parabeni și fără alergeni asigură un machiaj desăvârșit și de lungă durată, indiferent de ocazie!

toni3 toni2

Pe lângă paleta bogată de machiaje pe care le puteți alege, aveți oportunitatea de a încerca o formă unică a tatuajului, realizată tot cu ajutorul produselor Paese. Astfel, puteți să vă exprimați gandurile printr-o formă neinvazivă, dar la fel de frumoasă și chiar cu o durată nelimitata!

Next Prev
toni4
 toni6
 toni5
Next Prev

Antonia Lestyán
make-up artist & beauty advisor
0735779949

Check Also

Detox2

Metode sănătoase pentru a-ți crește calitatea vieții

Viața modernă pe care o ducem ne oferă multe facilități, cum ar fi primi 10bet …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CAPTCHA Image

*