Home / Actualitate / Sanatate: Salvia
Salvia2

Sanatate: Salvia

Cum ar fi sa castigi timp, facandu-te bine in adevaratul sens al cuvantului pe toate planurile, intr-un cadru placut si profesionist? Toate eforturile noastre le-am directionat in acest sens.
Cum facem asta?
Prin:

  •  abordare holistica
  •  program integrat de insanatosire, mentinere si preventie prin terapii complementare.
  •  conceptul de Evaluare continua
  •  accent pe informare riguroasa, la zi si autentica

Salvia

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca vei fi evaluat de catre specialistii nostri, pentru a ti se identifica afectiunile si cauzele acestora. In functie de acestea ti se vor propune una sau mai multe terapii care sa lucreze impreuna si sa se completeze pentru a da rezultate in cel mai scurt timp si pentru a pastra efectele benefice pentru un timp cat mai indelungat. Iti explicam terapiile propuse, particularitatile acestora si modul in care ele interactioneaza.

Astfel sanatatea prin terapii complementare se realizeaza in cel mai scurt timp: informarea despre terapii se face intr-un singur loc, nu de la cunostinte, prieteni, presa, internet, terapiile potrivite afectiunior identifica profesionist, iar timpul in care terapiile isi fac efectul este redus prin combinarea, la nevoie, a terapiilor carese completeaza.

Mediul placut se asigura prin amabilitatea si empatia terapeutilor si a personalului, iar profesionlismul se asigura prin urmarirea evolutiei participantului, adaptarea terapiilor la nevoie si asigurarea unui cadru in care sunteti invitati sa va exprimati gradul de satisfactie nemultumirile sa parerile despre serviciile centrului.

Acesta este conceptul SalVia.

Pentru ca tu sa ai timp sa petreci o viata calitativ superioara!

Check Also

Detox2

Metode sănătoase pentru a-ți crește calitatea vieții

Viața modernă pe care o ducem ne oferă multe facilități, cum ar fi primi 10bet …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CAPTCHA Image

*