CASE MEXI

Case Mexi
Traim intr-o permanenta schimbare,apar materiale noi, se schimba conceptii, trebuie sa ne adaptam. Cand ne vin in ajutor, cei ce se pricep, adica specialistii, trebuie sa-I ascultam. Optiunea ne apartine, mai ales cand e vorba sa construim o casa.
CASE MEXI- executa case pe structuri metalice, recunoscute pentru rezistenta in timp, cu un grad ridicat de izolatie termica si fonica, si foarte important, sunt antiseismice.
Daca constructia unei case clasice ( caramida, beton )dureaza 8- 9 luni, in cazuri fericite, o casa pe structuri metalice este construita in 3 luni.
Case Mexi detine CERTFICAT de CONFORMITATE a CONTROLULUI PRODUCTIEI in FABRICA, ceeace atesta calitatea produselor ca fiind in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

56977_c0008-casa-mediterana-pe-structura-metalica-usoara-finalizata

Factorul principal care influienteaza costul este calitatea materialelor folosite, astfel 1mp construit este in jur de 450 – 500 euro.
Case Mexi a executat astfel de lucrari in Norvegia, Italia, iar in Romania – Bucuresti, Timisoara, Targu- Mures, Cluj , Oradea.
Nu este lipsit de importanta faptul ca nu se foloseste lemnul, astfel sunt protejate padurile. Izolatiile fiind de buna calitate se reduc costurile pentru incalzire. In astfel de case suprafetele sunt largi, iar ca aspect nu se deosebesc de casele din caramida.

Next Prev
12918_vrincianu-proiect-2   
14100_tromso_10
17040_militaru-project-2
Next Prev
Case Mexi detine numeroase planuri de case, cu sau fara etaj, cu doua sau mai mute camere, impartite intr-un mod functional, dar pot lucra si dupa proiectul clientului.
Poate se va schimba si urarea: “casa de piatra “ in : “ casa MEXI”.

About Mariana Bejan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CAPTCHA Image

*